Perheyrityksemme palvelee vankalla kokemuksella, hyvällä asenteella ja vihreillä arvoilla

Kirjalan Maalauspalvelu Oy on paraislainen perheyritys, joka on toteuttanut asiakkailleen laadukkaita maalaus- ja kunnostustöitä jo vuodesta 2001 saakka.

Perheyrityksemme pensseleissä häärivät äiti Katja sekä tyttäret Laura ja Krista. Parinkymmenen yritysvuotemme aikana mukana on ollut myös muita työntekijöitä, mutta kun tyttäret kasvoivat ja kouluttautuivat äitinsä ammattiin, hioutui työtiimimme timanttiseksi oman perheen voimin. Lupaamme työllemme laatutakuun, sillä haluamme aina työskennellä niin, että voimme olla ylpeitä omasta työstämme.

Toimintamme nojaa vihreisiin arvoihin: haluamme pitkittää materiaalien käyttöikää ja vähentää turhaa kulutusta. Maalauksen ansiosta vältytään turhalta uuden ostamiselta – saamme esimerkiksi keittiön kaapit maalaamalla uudenveroisiksi. Kun talon rakenteita ja kalusteita huolletaan hyvin, ne kestävät hyväkuntoisina pitkään. Lajittelemme kaiken töistämme syntyvän jätteen, ja
hyödynnämme kertaalleen käytettyjä ylijäämämateriaaleja uusissa projekteissamme.

Kun tarvitset ammattilaisia maalaus- tai remonttiavuksesi, soita meille! Mikäli olemme juuri silloin maalaustelineillä tai muuten vain työn touhussa, soitamme mahdollisimman pian takaisin.