Haluatko antaa kalusteillesi uuden elämän? Toteutamme huonekalujen ja kaapistojen ovien maalaukset Turun alueella.

Anna kalusteillesi uusi elämä ja piristä kotisi ilmettä maalauttamalla huonekalusi, kaluste- ja väliovesi meillä. Maalaamme kalusteet ammattitaitoisesti – kalusteen luonnetta kunnioittaen. Maalauksen lisäksi teemme myös muut kalusteiden pintakäsittelyt, kuten vahaukset ja patinoinnit.
 

Maalauksen tai pintakäsittelyn yhteydessä kalusteesi voidaan tarvittaessa myös verhoilla uudelleen.

Maalaamme, vahaamme, öljyämme ja patinoimme kalusteet

Maalaukset teemme joko käsityönä tai ruiskulla. Käytämme perinteisiä maaleja, kuten temperaa ja pellavaöljymaalia, sekä teollisesti valmistettuja kalustemaaleja.

Meiltä onnistuvat myös kalusteiden vahaaminen ja öljyäminen. Nämä perinteiset puupintojen käsittely- ja suojausmenetelmät tekevät kalustepinnoista kauniin hohtavia. Värillisellä vahalla tai öljyllä saa samalla vaihdettua kalusteen väriä tai syvennettyä vanhaa sävyä. Kalusteet voidaan myös patinoida, jolloin ne saavat uusvanhan talonpoikaistyylin.

Etsitkö Turun alueen parasta palvelua?

Tarjoamme asiakkaillemme sellaista palvelua, jota toivoisimme itse saavamme. Meille jokainen asiakas ja projekti ovat ainutlaatuisia. Työskentelemme aina niin, että voimme olla ylpeitä työmme jäljestä.

Asiakkaanamme olet meille tärkeä, ja suunnittelemme kalusteen maalauksen tai muun pintakäsittelytyön kanssasi ennen projektin aloitusta. Haluamme, että lopputulos on parempi kuin mitä uskalsit kuvitella.

Ammattitaitoista kalustemaalausta jo 20 vuoden kokemuksella

Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas sekä laadukas ja huolella tehty lopputulos. Olemme toteuttaneet asiakkaidemme unelmia jo 20 vuoden ajan ammattitaidolla ja antaumuksella.

Neuvomme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa. Kotitalousvähennystä voi saada omaan kotiin tilatuista kotitaloustöistä enintään 2400 euroa vuodessa.

Ota yhteyttä 045 675 5349
ja pyydä tarjous!