Kaipaako talosi uutta väriä pintaan? Toteutamme julkisivumaalaukset Turun alueella

Näyttävätkö naapuruston talot säteileviltä vuosi toisensa jälkeen? Haluaisitko, että myös oma talosi huokuisi kodikkuutta ja huoliteltua kauneutta? Me toteutamme julkisivuremontit ja -maalaukset, joiden ansiosta sinä voit ihastella oman kotitalosi tai kesäasuntosi laadukasta ja huolella tehtyä maalipintaa.

Asiakkainamme on lähinnä yksityisasiakkaita Turun ja Paraisten alueelta, mutta teemme myös yritysten toimeksiantoja sekä alihankintatehtäviä.

Julkisivumaalauksen huolellinen pohjatyö takaa loisteliaan lopputuloksen

Parhaan mahdollisen lopputuloksen taataksemme panostamme julkisivumaalauksen huolellisiin pohjatöihin. Arvioimme jokaisen työkohteemme tapauskohtaisesti, jotta maalaustyön alkaessa ei tule vastaan yllätyksiä. Meille jokainen kohde on ainutlaatuinen projekti, joka vaatii omanlaisensa pohjatyöt, maalivalinnat sekä aikataulut.

Kartoituskäyntimme kohteessa on maksuton, ja se on jokaisen työmme edellytys. Haluamme arvioida omin silmin kohteen kunnon ja esimerkiksi maaston ehdot maalaustelineiden asettamiselle.

Etsitkö Turun alueen parasta palvelua?

Tarjoamme asiakkaillemme sellaista palvelua, jota toivoisimme itse saavamme. Meille jokainen asiakas ja projekti ovat ainutlaatuisia. Työskentelemme aina niin, että voimme olla ylpeitä työmme jäljestä.

Asiakkaanamme olet meille tärkeä, ja ennen julkisivumaalauksen aloitusta käymme kanssasi läpi suunnitelman projektin toteuttamisesta. Teemme työmme tehokkaasti ja siististi, jotta voit maalauksenkin aikana jatkaa arkeasi täysin normaalisti.

Julkisivumaalausta jo 20 vuoden kokemuksella

Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas sekä laadukas lopputulos, joka kestää Suomen sääolosuhteita vielä vuosienkin kuluttua. Olemme toteuttaneet asiakkaidemme unelmia jo 20 vuoden ajan ammattitaidolla ja antaumuksella.

Suurin osa julkisivutöistämme on puu- tai rappauspintaisia rakennuksia, mutta voit luottaa ammattitaitoomme minkä tahansa muunkin julkisivupinnan käsittelyssä. Neuvomme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa. Kotitalousvähennystä voi saada omaan kotiin tilatuista kotitaloustöistä enintään 2400 euroa vuodessa.

Ota yhteyttä 045 675 5349
ja pyydä tarjous!