Onko kotisi remontin tarpeessa?
Toteutamme monipuoliset huoneistoremontit Turun alueella

Odottavatko olohuoneesi tapetit asentajaansa? Lopahtiko remontti-intosi kesken kaiken? Ei huolta, sillä me remontoimme puolestasi Turun alueella. Asiakkainamme on lähinnä yksityisasiakkaita, mutta teemme myös yritysten toimeksiantoja sekä alihankintatehtäviä.

Maalaamme, tapetoimme, asennamme lattiamateriaalit, pinkopahvitamme seinät, hartsipinnoitamme kuivat ja kosteat tilat sekä korjaamme ovet, ikkunat ja huonekalut. Meiltä onnistuvat myös erilaiset rakennustyöt, kuten kylpyhuone- ja saunaremontit, terassien rakentaminen, julkisivujen lahovaurioiden korjaus ja myös muut aputyöt avaimet käteen periaatteella. Meidän kauttamme saa myös kaluste asennukset keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muihin kodin tiloihin.

Erikoisosaamisenamme remontti- ja uudiskohteiden pinkopahvitus

Perinteikkäässä pinkopahvituksessa sisäseinät verhotaan ennen tapetointia tai maalausta. Korjaus- ja remonttikohteissa pinkopahvituksella pystytään välttämään seinien levyttäminen, jolloin seinien paksuus säilyy ennallaan.

Uudiskohteisiin pinkopahvi tekee paluuta ekologisuutensa vuoksi. Se on valmistettu luonnonkuidusta, joka imee ja luovuttaa sisäilman kosteutta. Pinkopahvit kiinnitetään naulaamalla tai liimaamalla esimerkiksi kiviseinien tai huokolevyn päälle. Teemme pinkopahvituksia sekä Turun alueella että pääkaupunkiseudulla. Korjaamme myös vanhoja pahveja.

Etsitkö Turun alueen parasta palvelua?

Tarjoamme asiakkaillemme sellaista palvelua, jota toivoisimme itse saavamme. Meille jokainen asiakas ja projekti ovat ainutlaatuisia. Työskentelemme aina niin, että voimme olla ylpeitä työmme jäljestä.

Asiakkaanamme olet meille tärkeä, ja ennen remontin aloitusta käymme kanssasi läpi suunnitelman projektin toteuttamisesta. Teemme työmme tehokkaasti ja siististi, jotta voit remontinkin aikana jatkaa arkeasi mahdollisimman normaalisti. Teemme ovien, ikkunoiden ja huonekalujen pienet korjaustyöt paikan päällä korjauskohteessa, mutta suurta korjausta vaativat kappaleet viemme verstaallemme korjattaviksi.

Sujuvat remontit jo 20 vuoden kokemuksella

Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas sekä laadukas ja huolella tehty lopputulos. Olemme toteuttaneet asiakkaidemme unelmia jo 20 vuoden ajan ammattitaidolla ja antaumuksella.

Neuvomme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa. Kotitalousvähennystä
voi saada omaan kotiin tilatuista kotitaloustöistä enintään 2400 euroa vuodessa.

Ota yhteyttä 045 675 5349
ja pyydä tarjous!