Haluatko uudistaa kotisi ilmettä tai tarvitsetko remonttiapua? Toteutamme pintakäsittelyt ja tapetoinnit Turun alueella

Haluaisitko uudistaa kotisi sisustusta tai lisätä hieman väriä elämään? Onko remonttisi venynyt, ja tahdot ammattilaisen avuksesi? Häämöttääkö lähitulevaisuudessa tärkeä juhlapäivä, ja haaveilet juhlaa koristavista uusista tapeteista? Meiltä onnistuvat tapetoinnit sekä pintakäsittelyt kodin eri pintoihin – seiniin, kattoihin, lattioihin, oviin ja ikkunoihin.

Asiakkainamme on lähinnä yksityisasiakkaita Turun ja Paraisten alueelta, mutta teemme myös yritysten toimeksiantoja sekä alihankintatehtäviä.

Meiltä saat monipuoliset pintakäsittelyiden ja tapetoinnin palvelut

Teemme seinien ja kattojen maali-, lakka-, vaha-, kuultoväri- ja koristepinnoitekäsittelyt. Asennamme lattioihin laminaatti-, parketti-, vinyyli- ja korkkipäällysteet.

Poistamme puuovista ja -ikkunoista vanhat maalit ja lakat infrapunasäteilijällä. Käsittelemme ovien ja ikkunoiden pinnat tapauskohtaisesti maalilla, lakalla, öljyllä, kuultovärillä tai puunsuoja-aineella, tai koristamme ne ootraamalla jalopuun näköisiksi.

Tapetoimme ammattitaidolla kaikenlaiset tapetit: niin paperi-, kaisla-, liimaväri- kuin valokuvatapetitkin. Voimme myös maalata tapetin sapluunan läpi suoraan seinään.

Etsitkö Turun alueen parasta palvelua?

Haluamme tarjota asiakkaillemme sellaista palvelua, jota toivoisimme itse
saavamme. Meille jokainen asiakas ja projekti ovat ainutlaatuisia.
Työskentelemme aina niin, että voimme olla ylpeitä työmme jäljestä.

Asiakkaanamme olet meille tärkeä, ja ennen pintakäsittelyn tai tapetoinnin aloitusta käymme kanssasi läpi suunnitelman projektin toteuttamisesta. Työskentelemme tehokkaasti ja siististi, jotta voit työmme aikana jatkaa arkeasi täysin normaalisti.

Pintakäsittelyitä ja tapetointia jo 20 vuoden kokemuksella

Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas sekä laadukas ja huolella tehty lopputulos. Olemme toteuttaneet asiakkaidemme unelmia jo 20 vuoden ajan ammattitaidolla ja antaumuksella. Voit bongata meidät myös Hannu
Rinteen Perinnemestarin rintamamiestalo -kirjan tapetointiosuudesta.

Neuvomme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa. Kotitalousvähennystä
voi saada omaan kotiin tilatuista kotitaloustöistä enintään 2400 euroa vuodessa.

Ota yhteyttä 045 675 5349
ja pyydä tarjous!