Julkisivumaalaus Turun alueella – Viimeistelty lopputulos eri rakennuspintoihin

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hyväkuntoinen julkisivu tekee talosta luokseen kutsuvan näköisen ja saa samalla koko pihaympäristön näyttämään virkeämmältä. Maalaamalla saat vanhan asuintalon, kuten rintamamiestalon arvokkaammaksi ja miellyttävämmäksi asua. Julkisivumaalaus on yksi Kirjalan Maalauspalvelun keskeisimpiä palveluita. Maalaamme julkisivut muun muassa asuinrakennuksiin ja kesäasuntoihin Turun seudulla sekä Paraisilla 20 vuoden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. 

Palvelemme lähinnä yksityisasiakkaita, ja maalauskohteemme ovat siten pääsääntöisesti asuintaloja ja kesäasuntoja. Suurin osa julkisivumaalauksen kohteistamme on puu- tai rappauspintaisia rakennuksia, mutta meillä on kokemusta myös muiden julkisivupintojen maalaamisesta.


Meille jokainen asiakas ja kohde on tärkeä, ja käymmekin yhdessä jokaisen asiakkaan kanssa läpi suunnitelman siitä, miten teemme maalauksen hänen taloonsa.


Mikäli siis etsit osaavaa ja luotettavaa maalaria Turun seudulla, ota yhteyttä Kirjalan Maalauspalveluun. Muistathan kotitalousvähennyksen omaan kotiin tilatusta työstä.