Kodin remontti Turun alueella – Osaava apu moneen työhön

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Teemme erilaisia kodin remontteja Turun alueella ja Länsi-Turunmaan saaristossa. Palveluumme kuuluvat monet eri työt kuten maalaus, tapetointi, lattiamateriaalien asennus, erilaiset aputyöt sekä ovien, ikkunoiden ja huonekalujen korjaukset ja seinien pinkopahvitus.


Kodin remontoinnin erikoispalveluna teemme pinkopahvitusta Turun seudun lisäksi myös pääkaupunkiseudulla. Kyseessä on 1860-luvulla käyttöön otettu menetelmä, jolla sisäseinät verhotaan ennen tapetointia ja maalausta. Pinkopahvitus on mainio vaihtoehto korjauskohteissa, joissa ei haluta tai ei voida kasvattaa seinien paksuutta levyttämällä. Pinkopahvitusta käytetään myös ekologiseen rakentamiseen uudiskohteissa. Pinkopahvit kiinnitetään naulaamalla, liimaamalla tai pelkästään liimaamalla esimerkiksi kiviseinien tai huokolevyn päälle.


Meillä on 20 vuoden kokemus remontoinnista ja teemme työmme asiakkaan toiveita kunnioittaen. Suunnittelemme työt yhdessä asiakkaan kanssa ja joustamme asiakkaaseen päin tarvittaessa. Hyvännäköinen ja huolellisesti tehty lopputulos on meille työssämme tärkeää ja haluamme, että jokainen asiakas on meiltä tilattuun työhön tyytyväinen.


Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä, miten voimme auttaa sinun kotisi remontissa. Muistathan kotitalousvähennyksen omaan kotiin tilatuista töistä, lue lisää verohallinnon sivuilta.