"Ammattitaitoista ja kaunista työtä pieniä yksityiskohtia myöten"

Näin rakennuttajan kannalta oman kotitalon kokonaisuuden onnistumisen ratkaisee viime kädessä myös se miltä tulos näyttää ulospäin. Talon väri on se, mistä voidaan kiistellä. Mutta se miten pinta käsitellään ja erityisesti se mitä aineita kulloinkin käytetään, takaavat tuloksen vuosiksi.

Meidän tapauksessa oli löydettävä yritys, jolle voi antaa täydet oikeudet toteuttaa talon pintakäsittely. Näin meille suositeltu Kirjalan Maalauspalvelu kantoi vastuunsa siten, että tunsimme saaneemme enemmän kuin osasimme odottaa.

Nyt on edessä vaativan uuden hirsitalon maalaukset. Tämän kohteen toteuttaja on jo valittu.


-Ilkka, Ihala

"Ylitti odotukset"

Löysin yrityksen alun perin tuttavan suosituksen kautta ja olen käyttänyt sen palveluja jo muutaman kerran. Jälki on aina erinomaista ja paikat jäävät maalarin jäljiltä siisteiksi.

Tällä kertaa kohteena oli 80-luvun tiilitalon puuverhoiluosien maalaaminen. Maalari soitti kohteesta ja ehdotti jo pahaan kuntoon päässeiden eteläpuolen verhoiluosien vaihtamista uusiin. Homma hoitui hänen toimestaan maalaustöiden ohessa priimalaadulla. Nyt talomme julkisivu on kuin uusi!


-Sami Pyörre, Turku

Ammattitaitoista ja kaunista työtä pieniä yksityiskohtia myöten

Kokemus oli erinomaisen hyvä. Rumat, kellastuneet mäntyportaat hiottiin ja maalattiin. Turhia käsijohteita poistettiin, seinät paikattiin ja maalattiin uudelleen.
Sain hyviä neuvoja värien ja sävyjen valintaan. Valkoisen ja harmaan sävyjä on noin miljoona. En olisi niistä itse osannut valita parhaiten sopivia.

Työ valmistui nopeasti. Työmaa jätetiin aina päivän päätteeksi siistiksi. Sitä arvostin erityisesti. Työn viimeistely ja jälki on kaunista ja huolellista pieniä yksityiskohtia myöten.

Voin lämpimästi suositella.


- Outi Engström, Kaarina


Kirjalan Maalauspalveluun tutustuimme vuonna 2011. Olimme perheen kanssa ostaneet talon vuoden 2009 syksyllä. Totesimme hyvin nopeasti talon olevan
maalauksen tarpeessa. Otin silloin yhteyden pariinkin maalausyritykseen – osalta emme koskaan saaneet edes tarjousta.

Kirjalan Maalauspalvelun Katja Harberg tuli heti ensimmäisen puhelun jälkeen sovitusti käymään, elettiin varmasti jotain helmi-maaliskuuta. Meille tehtiin tarjous, niin talon pesusta kuin maalauksestakin. Talon maalaus oli ajankohtainen kesällä 2011. Valmistauduimme
henkisesti viikkoja kestävään ”pihasirkukseen” – mutta totuus olikin toinen. Luvattu aikataulu piti ja koko homma oli valmis noin kahdessa viikossa!

Kaikki työ tehdään tämän yrityksen toimesta tyylillä ”kuin itselle tehtäisi” – huolehditaan siinä työn edetessä vastaan tulevista talon mahdollisesti muistakin tarpeista.

Kirjalan Maalauspalvelussa työskentelee monitaitureita – heiltä onnistuvat niin maalaustyöt kuin remonttityötkin.
Meille he ovat tehneet tuon talonmaalausprojektin jälkeen mm. tapetointia, eteishallin kaikkien pintojen uusiminen, rappukäytävän ja rappujen maalausta, olohuoneen ja makuuhuoneen lattia,- ja kattopintojen uusiminen (maalausta ja tapetointia).

Sen lisäksi että yritys tekee heiltä tilatut työt kuin tekisivät itselleen, niin mikäli kysymyksessä on työ, jota he eivät itse tee, heillä on hyvät kontaktit yrityksiin jotka suorittavat heidän mittapuunsa mukaan työnsä hyvin.

Kirjalan Maalauspalvelulle mikään ei tunnu olevan vaikeaa – ja yhteistyö on sujuvaa. Voimme lämpimästi suositella Kirjalan Maalauspalvelua!


-Sari Hämäläinen