Entisöidyt kalusteet Turussa – Tutustu valikoimaamme

Kysy lisää tuotteistamme!

Kirjalan Maalauspalvelu kunnostaa vanhoja kalusteita ja myymme asiakkaillemme entisöimiämme kalusteita. Saatavuus vaihtelee sen mukaan, mitä kalusteita olemme saaneet kunnostettavaksi. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Entisöimämme kalusteet

Kunnostamiemme kalusteiden valikoimasta löydät paljon eri puulaaduista ja metalleista valmistettuja tuoleja sekä muita uusvanhoja tuotteita.


Olemme entisöinnissä pyrkineet ylläpitämään kalusteen uusvanhaa luonnetta. Meiltä saat siis kalusteet tuomaan ”rosoisuutta” ja erilaisuutta kodin tai toimiston sisustukseen.

Tuotteitamme ovat muun muassa havupuusta, lehtikuusesta, männystä ja kuusesta valmistetut rimatuolit sekä muut kalusteet, joissa materiaalina ovat esimerkiksi koivu tai tammi sekä ruostunut metalli.

Lue lisää kalusteiden entisöimisestä

Anna lahjaksi ripaus Wanhan ajan tunnelmaa

Haluaisitko antaa ystävälle, sukulaiselle tai kollegalle erilaisen lahjan merkkipäivän kunniaksi? Etsitkö lahjaa, jonka avulla saisit välitettyä lahjan saajalle kestävien arvojen lisäksi Wanhan ajan tunnelmaa? Kirjalan Maalauspalvelun entisöimät kalusteet ovat jokainen uniikki yksilö, jonka avulla saat tuotua omaperäisyyttä ja menneiden aikojen henkeä minkä tahansa tilan sisustukseen. Tervetuloa siis tutustumaan valikoimaamme! Saat meiltä entisöityjä tuotteita monenlaisiin tarpeisiin.

Kysy lisää tuotteistamme!